Panna Cotta

Panna Cotta

Mus Panna Cotta w wygodnej do przygotowanie formie

Opis

Śmietankowy deser o smaku waniliowym,
UHT, 10% tłuszczu.

Sposób użycia

Podgrzać masę do temperatury 40-50°C (nie gotować).
Napełnić formy i pozostawić w temperaturze pokojowej
przez 10-20 minut. Następnie wstawić do lodówki (4-8°C)
na około 4 godziny, aby produkt stężał.
Wyjąć z form i udekorować według uznania.

Warunki przechowywania

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w temperaturze 4-20 ˚C.
Po otwarciu przechowywać w temperaturze 2-8 ˚C i zużyć w ciągu 3 dni.

Termin ważności

5 miesięcy

Szczegóły produktu
  • Typ opakowania: Tetrapack 1 l.
  • Vat: 8%

Propozycje podania

Poznaj Nasze propozycje jak podać Panna Cotta

x
Tartoletka

Czas przygotowania: 40 minut

  Nadzienie Krem:  400g  Napoli Krem 1000g  woda   Napoli Krem napowietrzać z dodatkiem zimnej (uprzednio przegotowanej) wody na wysokich obrotach przy zastosowaniu rózgi przez 4-5 minut ( do czasu uzyskania jednolitej gładkiej konsystencji). Pozostawić na kilkanaście minut do zgęstnienia. Wypełnić tartoletki przy użyciu rozetki, udekorować świeżymi owocami.

ZOBACZ CAŁOŚĆ

Szybki kontakt

Zostaw dane do siebie, oddzwonimy do Ciebie!

*pola wymagane