Cylinder

Cylinder

Cylinder z ciemnej czekolady do przyrządzania eleganckich deserów

Opis

Cylinder z ciemnej czekolady do przyrządzania eleganckich deserów

Sposób użycia

Gotowy do użycia.

Warunki przechowywania

Przechowywać w temperaturze pomiędzy 15 - 25°C

Termin ważności

12 miesięcy

Szczegóły produktu
  • Typ opakowania: Karton 40 sztuk
  • Vat: 23%

Propozycje podania

Poznaj Nasze propozycje jak podać Cylinder

x
Mus czekoladowy

Czas przygotowania: 30 minut

  MUS CZEKOLADOWY  160g Arabesque Noir 58 180g śmietana 30% 160g śmietana 30%   Śmietanę 30% 180 g zagotować, dodać czekoladę i dokładnie połączyć składniki. Ostudzić ganache do temp. około 35°C, dodać napowietrzoną śmietankę i delikatnie połączyć do uzyskanie gładkiego musu. Mus schłodzić     KREM CYTRYNOWY 4szt. jaja 100g śmietana 140g cukier kryształ 4szt. cytryny   Śmietanę zagotować na wolnym ogniu. Jajka wymieszać z cukrem oraz sokiem z cytryny,...

ZOBACZ CAŁOŚĆ

Szybki kontakt

Zostaw dane do siebie, oddzwonimy do Ciebie!

*pola wymagane